Tuesday, February 22, 2011

exam MOOD!!!!!

akibat terlampau banyak mnghafal otak ppon dah berasap!!!!


ni lah mke roomate ak tok mgu nih..wahaha!!


hah!! serabut!!!!






mood yg serabut
 tok mggu nih..huh! tension jer..ble nk abes nih..mke roomate ak semua dah mcm mke pizza xjdik trmasuklah ak..serabut msing2..dgn sbjek yg amat mguji ksbran,,,sbb trlampau lah payah,,huh!!!..
my slip exam
nak tengok meja study ak pon dah nek muak dah...hah!!!..ble nk abes exm ni..!! icant wait!!!!...i want freedom!!! huh!!!


the MESSY DESK


study hard..wahahha

Sunday, February 6, 2011

keGiLaan KaMi..wuHOO!!
BaKAL gUru ...


heheh...ni lah kwn2 kelas ak...tbe2 ak rsa cm nk cter psl diowg ni plak..huh..
ak ingat lg msa first2 msuk klas dlu kteorg ni sume mcm xskepale jer yer r msing2 blom knl lg..!!! 
ha!! jgn sAlah fAHam aa...BesT fREnz Jea Xlbey
dR 2...

bakal2 UST..!! 

tp..smnjak2 nk abis dip ni kterg dh smakin agk skepalelh..ak pon dh agk bley go on ngan diowg nih..

klu dlu rsa cm nk bgaduh jke keje..msing2 ad geng sndri...xskepale lnsng,,,lg2 tyme nk wt drama dlu...huhu siap ada adgn ngis2 lg..hahah lwk btol..tu lh seb bek tyme persmbhn drama tu ad gak kerja sma even ad gk hati2 yg bengkek..tp thn jelh demi markah gerko...seb bek persmbhn kami dpt no 3..ok lh kn ...mrkh gerko tyme tu pon majority dpt A..tengs to pn.zetty..amt bsbr ngan karenah kls kmi..

tp mkin lma bsama pi 3 ni ak rsa mkin syg plak nk tnggl..huhu cz kwn2 sume dah mkin mesra,,,,lg2 tyme mikro teaching ad je adegan sakat mnyakat..nseblh spe yg jdk ckgu tyme tu....kne lh thn karenah pljr TUA yang xtau nk diam ni..hehe..

tp korng memang bestlh..mesti rndu ngan korng klu dh abs praktikal nnt..huhu...
tyme konvo t lom tentu dpt berkmpol rmai2..ye r msti msing2 sbok ngan fmily msing2
termasoklh ak..heheh...

k r kte2 ak yg terakhr wt kali ni..PI 3 MMG THE BESTLAH....

Wednesday, February 2, 2011


hmmm...final dah nak smpi...tp seru stadi xsmpi2 lagi..!!! huh!? ble nk btol2 strt stadi nih..xnklh sem ni pointer jtoh lgi dahlh sem lps pointer dah jtoh seb bek x tork sngt smpi cgpa jtoh...

huhu..sem ni bnyk plak sbjek2 yg pyh.. xlm lg nk prktkl plak tu ready ke ak n i????
 hmmm cm xready jerk jdik cikgu...pnjm celik pnjm celik dah nk abis da dip ak...tk thu r nk smbng dgree or krja dlu tp hati ak ni kuat nk smbng dgree dlu...

ye r cita2 ak nk smbng IPTA kne trcapai dlu sbl dpt kerja...mintak2  cita2 ak nk jdk lctre tercapai..ak nk sahut cabaran cik firdaus ak nk jdk rakan sekerja die ble ak kerja nnt..huhuhu..wait 4 me yar cik firdz..huhu... 
dah tu je ak ptot 2 lis bt hari ni....







jadual exam aque
1 DPNE5103 PENGUKURAN & PENILAIAN DALAM
PENDIDIKAN
16 Feb 2011 9.00AM-12.00PM DPU
2 DPNT5113 TEKNOLOGI PENDIDIKAN II 17 Feb 2011 2.30PM-5.30PM DPU
3 DPID5113 PEDAGOGI PENDIDIKAN ISLAM II 21 Feb 2011 9.00AM-12.00PM DPU
4 DPIU5103 AL-AKIDAH AL-ISLAMIAH LI AL-TARBIYYAH 23 Feb 2011 9.00AM-12.00PM PKK
5 DPIR6103 TARANNUM AL-QURAN 25 Feb 2011 9.00AM-12.00PM PKK